Tuoretta sarjakuvaa!

Tältä näyttää 22 kiloa sarjakuvaa :)

Huhhei! Viikko on ollut melkoista hulinaa!

Alkuviikolla hulisi lähinnä päiden sisällä, kun keksimme vähän yhtä sun toista pientä askaretta ja ideaa samalla kun yritimme unohtaa hetkeksi sen, että kirjat tulisivat ihan kohta postissa.  Siis ihan kohta, hetkenä minä tahansa.  Tulikohan ne nyt? Ai. Entä nyt? Hö. Josko n y t sitten? Menikö tässä muka vasta kuusi minuuttia? Sama homma kuin lapsilla jouluaattona, keskittyminen käy vähän hankalaksi kun ilmiö nimeltä odottelu venyttää minuutit tunneiksi.

Kirjalaatikot kipaistiin hakemaan postista sillä sekunnilla kun seurantakoodin loputon klikkailu antoi vastaukseksi "noudettavissa", ja kylläpä tuntui mukavalta kantaa painavaa pahvilaatikkoa.  Meillä on nyt Annen kanssa kaksikymmentäkaksi kiloa tuoretta sarjakuvaa kummallakin - tai enää ei ole ihan niin paljoa, sillä ennakkotilaukset ja ensimmäiset tavalliset tilaukset on jo lähetetty eteenpäin.  Mutta albumeita riittää kyllä vielä läheteltäväksi ja toivomme tietysti kovasti, että ne löytävät uusiin koteihin!

Saimme myös kyselyitä ensimmäisestä rinkelialbumista, mutta sitä ei enää kummaltakaan löytynyt. Pikainen tiedustelu kuitenkin paljasti, että Robustoksen hyllyistä Sirkus Rinkeliä  löytyi vielä pieni määrä, ja sieltä onkin tulossa kahdenkymmenen kappaleen erä meille myyntiin.  Muutama on jo luvattu eteenpäin lähettää, mutta nopeimmille halukkaille niitä vielä riittää.

Saapa nähdä maltetaanko viikonloppunakaan olla hulinoimatta, kaikenlaista pientä kipinää iskee synapseissa kun ideat ja suunnitelmat sujahtelevat aivolohkosta toiseen.   

Voi kunpa samalla lailla iloisesti sujahtelisivat pyykit kaappeihin, tiskit koneeseen ja pölyt imuriin, mutta sellaiseen ei tunnu sarjakuvailijoiden keskittyminen nyt riittävän. On tässä nyt jännempääkin tekemistä ja ajatusta haudottavaksi!

Aurinkoista (saahan sitä toivoa) viikonloppua kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit