Mitäs sitten tehtäis?Suuri taikajahti on nyt ollut ihmisten ilmoilla kaksi kokonaista viikkoa. Kaksi viikkoa, joiden aikana on jännitetty, odotettu ihmisten reaktioita ja  puhalleltu albumin siipien alle, että se löytäisi lukijoiden käsiin. Hurrattu pienesti joka kerta kun joku on halunnut kirjan omakseen tilata ja pahvilaatikosta on saatu siirtää taikajahteja kuoriin postin kuljetetttavaksi. 

Samalla kun tuoreen albumin kanssa jatketaan työntekoa parhaamme mukaan, on jo uusia suunnitelmia valmiina. Ai että mitäkö? No minäpä kerron.

Viime syksynä pidetty Lisää ruutuaikaa -sarjishaaste poiki idean, jota lähdetään työstämään seuraavaksi.  Silloin - ja jatkossa - halusimme innostaa lapsia tekemään omaa sarjakuvaa, kokeilemaan ja piirtämään rohkeasti omalla tyylillään.  Sarjishaasteen mahtavia tuloksia voi ihastella täällä lasten omassa hahmogalleriassa >>>

Seuraavaksi siis luvassa onkin ihan loogisesti lasten sarjakuvaopas, tehtäväkirja kaikille sarjakuvasankareiksi haluaville! Opasta on jo hahmoteltu ja sen ajatuksena on olla mahdollisimman vähän opas ja mahdollisimman paljon sellainen kynnyksiä poistava innostaja. Opas yrittää välttää ylhäältä annettuja ohjeita ja tarjota niiden sijaan hauskaa ja ideoita ruokkivaa tekemistä johon on helppo tarttua. Kuulostaako kivalta?  Meistä ainakin, sormet jo syyhyää päästä kehittelemään omaa sarjisopasta!

... Ja koska Rinkelin väki on hyvin eloisaa, ja monella hahmolla vielä paljon kerrottavaa, on kolmannen tarinan punainen lankakin jo näpeissä. Sitä sitten vaan pikku hiljaa kerimään kasaan, saapas nähdä millaista menoa on luvassa Suuren taikajahdin slapstick -innotteisen höpsöttelyn jälkeen.  No, höpsöä ainakin, mutta muutakin asiaa Epulla ja kumppaneilla taas toki on!

Tulossa siis tulevaisuudessa Suuri Sarjisopas (no nyt siitä tuli jo "suuri")  ja kolmas rinkeliseikkailu! 

Kommentit

Suositut tekstit