Rinkeli Shop avattu!

https://holvi.com/shop/sirkusrinkeli/
https://holvi.com/shop/sirkusrinkeli/

Vihdoin Sirkus Rinkelillä on ihka oikea nettikauppa! Saimme vinkin Holvin tarjoamasta kätevästä palvelusta, ja totesimme sen paitsi käteväksi, myös ihastuttavan helpoksi ja sopivaksi tällaisille koodausporopeukaloille: syötimme kysytyt tiedot niille varatuille kohdille, säädimme asetukset kuntoon ja lisäsimme tuotteet kauppaan.  Yks, kaks, kolme - tadaa!  Tai ehkä enemmänkin yks-öö-missäs se verokortti olikaan - skannaa - kaks- eiku ootas - ööö - joo!- mites nää postimaksut? - jaa? - sitte tuotteet - tsip tsap - ööö - kolme - tadaa!

Siellä ne tuotteet nyt odottelee teitä Rinkeli Shopissa!  Sivuilta löytyvät molemmat rinkelialbumit (sitä ensimmäistä pieni rajattu määrä ja Suurta taikajahtia vielä reilusti!), mutta niiden lisäksi myös printtejä ja pientä kivaa, eli ennakkotilaajille jo tutut magneetit. Näillä lähdetään liikkeelle.

Verkkokaupan käyttö on asiakkaalle kätevää: klikkaa vain halutut tuotteet koriin, täytä osoitetietosi kun niitä kysytään, maksu hoituu kätevästi verkkopankissa ja kuitti ostoksesta tulee sähköpostiin.
Paketti lähtee matkaan heti kun maksu näkyy tilillämme ja sitten pääsetkin lukemaan sarjakuvaa, katselemaan kivoja printtejä tai lätkimään magneetteja jääkaapin oveen! 

Ai niin, Rinkel Shopissa Taikajahdin hinta on korkeampi, mutta se johtuu siitä, että albumin - niin kuin kaikkien muidenkin tuotteiden - hintaan on sisällytetty valmiiksi postimaksut.  Tämä oli yksinkertaisin vaihtoehto, sillä jos olisimme määränneet ennalta yhden kiinteän postimaksun, se olisi pitänyt säätää joko liian suureksi pieniin tilauksiin tai liian pieneksi isoihin tilauksiin.  Isompien tilausten kohdalla toki lupaamme tarkistaa postikulut niin, että ne ovat kohdalllaan! - Ja oikein isojen tilausten kyseessä ollessa kannattanee edelleen olla meihin yhteydessä suoraan sähköpostitse (sirkusrinkeli@gmail.com).

Tuohon blogin sivupalkkiin ilmestyivät suorat linkit Suuren taikajahdin ja "Karkelot" -printin tuotesivuille, käykää kurkkaamassa niitä ja kaikkea muutakin.  Ja huomauttakaa ihmeessä, jos meiltä on jäänyt jotain huomaamatta tahi kirotusvihre korjaamatta!

Rinkeli Shoppiin pääsee myös tästä, klik klik!
https://holvi.com/shop/sirkusrinkeli/


Kommentit

Suositut tekstit