Oho Hups!No mitenkäs tässä nyt näin kävi!  Sirkus Rinkeli otti ja vajosi jouluhulinoiden jälkeen syvään talvihorrokseen kysymättä lupia ja kenenkään suunnittelematta.  Voi sentään.  

No, sellaista se kuulkaa joskus on tarinoiden synty.  Asiat eivät suinkaan etene pisteestä aa muihin pisteisiin kovin suoraan, välillä tulee mutkia matkaan tai voihan olla, että suuntakin ehtii muuttua ennen kuin tullaan perille. Joskus on vain istuttava alas ja myönnettävä, että nyt ei etene, ei sitten millään.  Mikäs siinä, silloin tehdään muita projekteja ja keskitytään kehittämään uusia.  Näitä molempia on tapahtunut sillä aikaa kun mitään ei ole tuntunut tapahtuvan. 

Samanlaisia suvantoja koettiin myös ensimmäisen albumin kanssa, ja jo silloin päätettiin, että tarina ottaa aikaa sen verran kuin se sitä haluaa ottaa.  Meillä ei ollut lukkoon lyötyä deadlinea, ei minkäänlaista pakkoa ylittää tielle tömpsähtäneitä tukkeita hätäillen.  Silloin tällöin kävi niin, että kun aikansa antoi asian olla, tientuke kyllästyi ja häipyi tiehensä ja tarina pääsi taas eteenpäin.  

Aika lailla samoja polkuja on menty kakkosalbuminkin kanssa. Kaikki valmistuu ajallaan, ja kun meneillään on monta muutakin asiaa, niin tekemistä aina löytyy!

Facebookissa ja instagrammissa Sirkus Rinkeliä seuraavat ovatkin jo huomanneet, että talviunet on nyt nukuttu.  Anne on piirtänyt uusia sivuja sellaista tahtia, että ei voi taas kuin ihmetellä.  Siinä on sellainen piirtämiskone, ettei toista!  Uusia suunnitelmia on laitettu alulle, nykyisiä päivitetty ja pähkäilty, ja kaikki tuntuu taas juuri niin mukavan kutkuttavalle kuin kuuluukin.  

Tänä päivänä on saavutettu sellainen etappi, että puhtaaksipiirrettävänä on enää kymmenen sivua ja kannet, se tuntuu melkoiselta kuukausien hiljaiselon jälkeen! Hurraat ovat siis paikallaan!

Mikäli siellä pääkaupunkiseudulla leijuu epämääräinen savupilvi, se lienee peräisin Annen piirrustuspöydältä.  Minä yritän täällä pohjoisempana pysyä kyydissä mukana ja herätellä kevättäkin vähän katsomaan kalenteria.  Eihän tässä nyt enää malttaisi odotella sitäkään!

PS. Jos ette vielä seuraa Rinkelin istaa tai Facea, niin klik klik, hypätkää mukaan!

Kommentit

Suositut tekstit