Rinkeliblogi alkaa!Hellurei kaikille!  

Tästä eteenpäin alkaa Sirkus Rinkelin kuulumisia ilmestyä myös blogimuodossa!  Ajattelimme, että  olisi mukava kirjata sarjakuvan tekovaihetta muistiin itseämme varten - sekä tietysti kaikkia, joita asia kiinnostaa. (Mehän ei tietenkään voida kuvitella, etteikö kaikkia kiinnostaisi). Kulissien takana kuhisee ja ajatustyötä tehdään välillä melko kiivaastikin - hauska päästä vilauttamaan sitä vähän oman pään ulkopuolellekin. Muistiinpanoista muodostuu toivottavasti mainio rinkelidokkari!

Ensimmäinen albumi ilmestyi keväällä 2015, ja toinen rinkelitarina sai alkunsa samoihin aikoihin.  Se olikin tarkoitus työstää valmiiksi reipasta tahtia, mutta kävi niin kuin usein elämässä käy, ja tuli muuta tekemistä.  Yhtä vauvaa, koulun aloitusta, sarjakuvaa ja muita projekteja myöhemmin rinkeli kakkosen kirjoitustyö vihdoin valmistui, ja tämän syksyn aikana Anne on aloittanut piirrosvaiheen. 

Meille tämä on tietysti mielenkiintoista, kutkuttavaa ja kamalan jännittävää! Niinpä olisi kiva, jos hyppäisit mukaan seuraamaan työtä ja jännittämään kanssamme lopputulosta - josta tulee ainakin yhtä kiva kuin ensimmäisestä.

Kiinnostaako sinua ehkä jokin tietty aihe sarjiksen tekemisessä? Ehdota aihetta tai jätä muuten vaan terkut, kommenttiboksi on auki!

TERVETULOA!

Seuraa Rinkeliblogia Bloglovin'issa!

Kommentit

Suositut tekstit